שומשום גריל-זנגביל Swordfish על גרגיר הנחלים
שומשום בגריל זנגביל דג חרב על גרגיר הנחלים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 319 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שומשום, פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: דג חרב בגריל עם שומשום בצל ירוק, סויה-ג'ינג'ר דג חרב בגריל, ו סויה-ג'ינג'ר מושרה דג חרב גריל.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
מברשת שמן זית באופן שווה על סטייקים. לשפשף תערובת זרעי אניס על שני הצדדים של סטייקים. הכן גריל.
מניחים סטייקים על מתלה גריל; גריל 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. תניח בצד.
מערבבים את גרגיר הנחלים והבצל בקערה גדולה.
מערבבים את החומץ ואת 6 המרכיבים הבאים (חומץ דרך פלפל שחור) בצנצנת. מכסים בחוזקה, ולנער במרץ.
יוצקים מעל תערובת גרגיר הנחלים, ולזרוק בעדינות. מסדרים תערובת גרגיר הנחלים על מגש, העליון עם סטייקים.
מפזרים את הסטייקים עם זרעי שומשום קלויים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.