שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קציץ בשר משוק הנקניקיות האיטלקי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 593 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב ווסטרשייר, רוטב צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו שוק הנקניקיות האיטלקי קציץ בשר, נקניק הודו ונקניקיות איטלקיות קציץ בשר, ו נקניק פיקנטי קציץ בשר עם רוטב ברביקיו איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערה גדולה, לשלב 1/2 כוס רוטב צ ' ילי עם המים.
מוסיף את שיבולת השועל, ביצה, אבקת צ ' ילי, ווסטרשייר, ומערבבים היטב.
מוסיף את הנקניק decased ואת טורקיה הקרקע או בשר בקר.
מוסיפים את פלפל, בצל ותירס ומערבבים היטב. מחלקים את תערובת הבשר לשניים.
להניח חצי תערובת הבשר במחבת כיכר משומנת קלות 9 x 5 x 3". יצירת הזחה רדודה בבשר המאפשר את הקצוות לעלות לאורך קצה המחבת.
שכבת פרובולון ועלי תרד על גבי הבשר לאורך המרכז, להישאר על 1/2 אינץ ' מן הקצוות. מכסים לחלוטין עם החצי השני של תערובת הבשר ויוצרים העליון כיפת איטום הקצוות.
מורחים את רוטב הצ ' ילי 1/4 כוס הנותרים על החלק העליון של כיכר ואופים עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר רושמת 165 מעלות F. כ 15-20 דקות יותר. אפשר את כיכר לעמוד במשך 5-10 דקות לפני חיתוך.