שוק טוסקני כבש עם שעועית לבנה
אם יש לך עגבניות משומר, בצל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו שוק כבש עם שעועית לבנה ודלעת, צלעות כבש מטוגנות עם שעועית לבנה, ו צלעות כבש מטוגנות עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
טלה טחון שנקס יבש ועונה עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
שמן חום בסיר לחץ מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז חום שנקס היטב, 1 בכל פעם, העברה לצלחת.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושום לבישול בלחץ וסוטא עד חום זהוב, כ -6 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ ורוזמרין ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים שעועית, מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
להחזיר צלעות כבש לסיר לחץ ולהביא לרתיחה. מכסה חותם ומבשלים בלחץ גבוה על פי הוראות היצרן, 30 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
הסר את המכסה ולהשליך רוזמרין, ולאחר מכן להעביר שאנקס ללוח חיתוך בשר לגרוס גס.
שעועית כפית ותערובת ירקות לתוך קערות רדודות גדולות, ואז למעלה עם כבש ורוטב.