שוקולד-Amaretti טורטים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד-Amaretti טורטים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 882 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת סוכר, קינמון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מיני טורטים שוקולד קמח, Amaretti Morbidi (עוגיות אמרטי רכות), ו Amaretti Fritters (amaretti Fritti) (מתכונים דומים).
הוראות
עמדת מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה ארבע כוסות פודינג 3/4 כוס או מנות סופלה. אבק עם קמח; לנצל את עודף. שורה תחתונה של כוסות עם כדורי נייר קלף.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
מערבבים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק. באמצעות פניות on / off, תערובת שקדים, amaretti, קינמון, ומלח במעבד עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה, סוכר וביצים למעבד; מערבבים עד מעורבב וחלק, מדי פעם מגרד את הצדדים של קערה, על 3 דקות.
מוסיפים תערובת עוגיות ושוקולד נמס. באמצעות פניות on / off, תהליך רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה בין כוסות פודינג.
אופים עד צמרות של צבים יבשים ונפיחות ובוחן מוכנס למרכזים יוצא עם פירורים לחים מצורפים, כ 30 דקות.
העברת כוסות למדף; מגניב 15 דקות. הפעל סכין קטנה סביב קצוות של כוסות כדי לשחרר צבים. הפעל צבים החוצה על מתלה ולהפוך בצד ימין למעלה; מגניב. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
הכה יחד קרם, סוכר, שקדים לחלץ בקערה בינונית עד קרם מחזיק פסגות. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה; לקרר.)
מקום 1 טורט על כל אחד 4 צלחות. למעלה עם מנה של קצפת, מפזרים עם amaretti מתפורר, ומגישים.
קובצי cookie של Amaretti זמינים בשני גדלים. הגדולים יותר (המשמשים במתכון זה) ארוזים בזוגות בעטיפות צבעוניות, בעוד הקטנים מעט ארוזים ופתוחים בשקיות פלסטיק אטומות. אם משתמשים בעוגיות קטנות יותר, למדוד לפי משקל (2.6 אונקיות בסך הכל), לא לספור.