שוקולד-דובדבן מוס תענוג
עונג מוס שוקולד-דובדבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 298 קלוריות. מתכון זה משמש 12. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו תערובת עוגת מזון מלאך, ציפוי מוקצף קרטון, תערובת פודינג שוקולד, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פרפיטים של מוס שוקולד דובדבן, עוגת מוס שוקולד דובדבן חמוץ, ו עוגת מוס שוקולד דובדבן.
הוראות
מסננים דובדבנים, שומרים מיץ; הניחו דובדבנים בצד.
הוסף מספיק מים קרים למיץ הדובדבן כדי למדוד 1-1 / 4 כוסות. בקערה גדולה מקציפים תערובת עוגות ותערובת מיץ דובדבנים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר ב-350 למשך 40-50 דקות או עד שחום זהוב כהה והחלק העליון כולו נראה יבש. מייד להפוך מחבת על גבי רשת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה. העבירו סכין סביב דפנות העוגה והוציאו מהתבנית.
במיקרוגל, ממיסים צ ' יפס שוקולד; מערבבים עד חלקה. טפחו דובדבנים יבשים עם מגבות נייר. מחזיק דובדבנים על ידי גזע, לטבול שוקולד;לאפשר עודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה; מקררים עד להתייצבות.
בקערה גדולה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
מניחים לעמוד 15 דקות או עד להסמכה.
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. פורסים עוגה; מגישים עם מוס ודובדבנים טבולים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי למוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.