קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

דג חרב מופונגו

דג חרב מופונגו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Mofongo דג חרב. מתאים ל-6 ומחירו 7 מנות.65 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 51 גרם חלבון, 39 גרם שומן ובסך הכל 951 קלוריות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם מלח ופלפל, אבקת ג'ינג'ר, דג חרב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Mofongo, Mofongo with Shrimp, ופסטרמה Mofongo.

הוראות

1
מערבבים 6 כוסות מים קרירים עם 2 כפות מלח, בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פירות ים קל לפי הצורך להגשה לא חובהמרק פירות ים קל לפי הצורך להגשה לא חובה
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עד 6 פלנטייניםעד 6 פלנטיינים
2
מוסיפים את הפלנטיינים ונותנים להשרות למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 פלנטנים ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'5 עד 6 פלנטנים ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
במטגן עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע למחצית דפנות הסיר, ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ל-6 פלנטנים ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'ל-6 פלנטנים ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תפוחי אדמה מבושלים1 כוס תפוחי אדמה מבושלים
4
מוציאים את הפלנטיינים מהמים, שוטפים ומייבשים בעזרת נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
דג חרב טרי, פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)דג חרב טרי, פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
5
מוסיפים אותם לשמן החם, בקבוצות, ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות מים צוננים6 כוסות מים צוננים
6
הסר אותם מהשמן לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
בקערה גדולה מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. חורצים את דג החרב בקמח מתובל, מורידים את העודפים. במחבת על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 2 כפות חמאה. כשהחמאה חמה מוסיפים את דג החרב. מבשלים עד להשחמה, כ-4 עד 5 דקות מכל צד. מסדרים את המדליונים על מגש ושומרים חמים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דג חרבדג חרב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
בסיר, על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהשוליים משחימים, ואז מסירים מהמחבת ומסננים על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הפלנטיינים המבושלים, הג'ינג'ר, השום, הבייקון ותפוחי האדמה למעבד מזון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, (לא לטחון). מערבבים פנימה את העירית.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מוציאים את התערובת ממעבד המזון לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
11
מעל מדליוני דג החרב פירות טריים או מרק פירות ים קל, אם רוצים, ומגישים עם תערובת הפלנטיין.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים
דג חרבדג חרב
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

דג חרב עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את Weinert Cavas de Weinert. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.