ציר עוף
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, ציר עוף עשוי להיות מתכון סופר נטול גלוטן, חלב, פליאולית ומתכון ראשוני שכדאי לנסות. מתאים ל-7 מנות. תמורת 99 סנט למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 24 גרם חלבון, 19 גרם שומן ובסך הכל 289 קלוריות. מתכון זה של Allrecipes דורש עלה דפנה, מלח, סלרי ועוף. 39 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 62%. מתכונים דומים: ציר ירקות - ציר טוב חשוב, ציר עוף וציר עוף.
הוראות
מניחים את העוף בסיר גדול על אש גבוהה.
מוסיפים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים במשך שעה.
מוציאים את העוף מהסיר. משאירים מים בסיר. עוף מגניב.
מסירים עור ועצמות מהבשר. מחזירים עצמות ועור לסיר.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, עלה דפנה, ג'ינג'ר ומלח. המשך לבשל במשך 3 עד 4 שעות.
מסננים ומצננים את הציר, ללא כיסוי.
השתמש בבשר למרקים, סלטים, כריכים או מנות אחרות בהן יש צורך בעוף מבושל. לאחר שחרור הציר, השתמש או מקפיא מיד. אני מקפיא את הציר בכמויות של כוס אחת ומשתמש במקום מים לבישול אורז או ירקות או הכנת רוטב.