שוקולד ופלפל שחור טראפלס גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל שוקולד ופלפל שחור טראפלס גבינת עיזים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם מלח ים גס, שוקולד, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו פלפל אדום קלוי + טראפלס גבינת עיזים עם בייקון, טראפלס שוקולד גבינת עיזים, ו גבינת עיזים, פלפל שחור, ופירות דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים על 2 סנטימטרים של מים בסיר קטן, ומניחים שוקולד בקערה חסינת חום. הגדר את הקערה מעל, אבל לא נוגע ללב, מים רותחים כדי להמס את השוקולד. לאחר שוקולד נמס, להסיר קערה מן הסיר ולהניח בצד כדי להתקרר מעט.
בקערה בינונית, להקציף יחד גבינת עיזים, שוקולד נמס, סוכר, וניל ופלפל עד רכות ומאוגדות היטב. מכסים את התערובת בניילון נצמד ומקררים במשך 1 שעה או עד המשרד.
לאחר המשרד, חלק כפית גדושה של תערובת גבינת עיזים לידיים נקיות להתגלגל לתוך כדור. מעיל את החצי התחתון של הכדור אבקת קקאו, במקום על גיליון עוגיות, העליון עם כמה פתיתים של מלח ים גס.
טראפלס יחזיק מעמד, במיכל אטום, במקרר עד 3 ימים.