שוקולד חמאת בוטנים בדרך סלעית
עוגיות חמאת בוטנים בדרך רוקי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 347 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: בראוניז עם חמאת בוטנים ורוקי רואד, כביש סלעי-חמאת בוטנים ממתקים כוסות, ו בראוניז רוקי רוד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מנפים קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה גדולה. מקציפים סוכר, חמאה ווניל יחד בקערה נפרדת; מכים בביצים, אחד בכל פעם, עד שתערובת הסוכר חלקה. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת סוכר עד משולב.
מורחים את הבלילה לתוך תבנית האפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס במרכז הבראוניז יוצא נקי, כ -20 דקות.
מערבבים חמאת בוטנים ושוקולד צ ' יפס יחד בקערה בטוחה במיקרוגל; לחמם במיקרוגל עד שבבי שוקולד נמסים, ערבוב כל 30 שניות, 1 עד 2 דקות. מקפלים דגני אורז פריכים לתערובת חמאת בוטנים; מחממים במיקרוגל עד לתערובת חלקה ומפיצה, כ -30 שניות.
מפזרים בראוניז עם מרשמלו ואופים עד שמרשמלו מבושלים מעט, 2 דקות.
יוצקים תערובת שוקולד באופן שווה על מרשמלו. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לריבועים.