שוקולד מריר מתוק ועוגת גנאש חרובים עם סוכריות גומי פריכות
שוקולד מריר מתוק וטארט חרובים גנאש עם סוכריות גומי מסוכרות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שמנת מתוקה, שוקולד צ'יפס מריר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו שוקולד מריר מתוק ועוגת גנאש חרובים עם סוכריות גומי פריכות, מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר, ו עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם גנאש מריר-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, סוכר, ו 1 כפית מלח צרוד בקערה גדולה להתמזג.
Addbutter ו לשפשף עם קצות אצבעות צורות ארוחה untilcoarse. מערבבים שמנת eggyolk בקערה קטנה עד מעורבב; תערובת קמח טפטוף. מערבבים עד שהבצק מגיע יחד בגושים לחים. לאסוף doughinto כדור; לשטח לתוך דיסק. לעטוף ו chillat לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים בצק על משטח משוריין סיבוב to12 אינץ'.
העברה ל 9 אינץ טארט panwith תחתית נשלפת.
חותכים את כל הבליטה but1/2 אינץ'. מקפלים overhang andpress, ויוצרים צדדים בעובי כפול. פירסבוטום של קרום עם מזלג; צמרמורת 30 דקות.
מחממים תנור ל 177°. קרום קו עםנייר וממלאים שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הצדדים של הקרום נקבעים, על20 דקות.
הסר נייר עם שעועית ולכבוש עד הקרום הוא חום זהוב, 12 עד 15minutes יותר. קרום מגניב לגמרי.
שלב ביטרשוקולייט וחרוב בקערה בינונית.להביא שמנת כדי להתבשל mediumsaucepan כבד על חום בינוני.
יוצקים שבבי creamover; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים untilmelted וחלק.
מוסיפים חמאה ווניל; מערבבים כדי להתמזג.
יוצקים מילוי לקרום מקורר.צמרמורת חשפה עד המשרד, לפחות 4 שעות.קוצצים שביר לתוך מחוספס 1/2 אינץ pieces.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. Coverbrittle, לכסות טארט, ולשמור מקורר. להביא טמפרטורת toroom לפני המשך.
הסר טארט מהמחבת. לפזר brittleover טארט ומגישים.
* שבבי חרוב דומים לשוקולטצ ' יפס. הם זמינים בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות ומזונות טבעיים.