שוקולד מריר צ'רי קלוי לחם מהיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל שוקולד מרי קלוי דובדבן מהיר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 265 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם תערובת מקורית, אבקת סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: גלידה בטעם דובדבן ושוקולד מריר, לחם טריפל שוקולד דובדבן מהיר, ו דובדבן קלוי בלסמי, שוקולד מרי וגבינת ברי טוסט.
הוראות
תנור חום ל 191° (350f למחבת כהה או לא מקל). גריז קל בתחתית רק של מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה, להכות תערובת ביסקוויק ו 1/2 כוס אפיית קקאו עם whisk.
מוסיפים סוכר מגורען, שמן, חלב וביצים; מערבבים לשלב. מערבבים בגבינת שמנת; מקפלים בדובדבנים קלויים.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
כדי להפוך את Streusel: בקערה קטנה, לערבב קמח, שיבולת שועל, סוכר חום 2 כפיות קקאו לא ממותק.
חותכים בחמאה עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים.
מפזרים streusel מעל החלק העליון של הבלילה במחבת.
אופים 45 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי. מגניב 15 דקות במחבת. בזהירות לשחרר לחם מן הקצוות של המחבת עם סכין, ולאחר מכן להסיר מן המחבת כדי קירור מתלה להתקרר לחלוטין.
מפזרים העליון של לחם מקורר עם אבקת סוכר.
* כדי לצלות דובדבנים: לזרוק דובדבנים טריים או קפואים (מופשר) כהים בתבנית אפייה רדודה ungreased עם 1 כפית סוכר.
אופים ב 232° על 10 דקות או רק עד פרץ דובדבנים.
מעבירים דובדבנים לקערה, להקפיא 10 דקות כדי להתקרר לפני קיפול לבלילה.