שוקולד פאדג'- פטל פריך
שוקולד פאדג'- פטל פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך מילוי פאי פטל, שבבי שוקולד למחצה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו שוקולד פאדג'- פטל פריך, שוקולד מריר פאדג'פטל, ו שוקולד לבן פטל מערבולת פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ב ungreased 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) זכוכית צלחת אפייה, בעדינות לערבב יחד מילוי עוגה ופטל.
בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, קמח, שיבולת שועל וקקאו.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
אופים 40 עד 50 דקות או עד בועות מיצים. מגניב 15 דקות.