שוקולד פטל רוגלך
שוקולד פטל רוגלך יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 88 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, גבינת שמנת, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו רוגלאך, רוגלאך, ו גולדן רוגלך (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חמאה וגבינת שמנת לתערובת אחידה.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מחלקים בצק לשניים; יוצרים לשני כדורים. משטחים ל -5 אינץ'. מעגלים; לעטוף בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מניחים דומדמניות בקערה קטנה. מכסים במים רותחים; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
שלב סוכר וקינמון; מניחים בצד.
על משטח מקומח קלות או מחצלת מאפה, מרדדים מנת בצק אחת ל -11 אינץ'. מעגל.
מפזרים מחצית מהקינמון-סוכר, אגוזי פקאן, שוקולד צ ' יפס ודומדמניות; לחץ כלפי מטה בעדינות.
מגלגלים טריזים מהקצה הרחב ומניחים צד נקודה כלפי מטה 2 אינץ'. בנפרד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. עקומת מסתיים כדי ליצור סהר. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפני האפייה. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק והמילוי.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד להזהבה.