קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש

שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שוקולד למחצה, שמנת מתוקה, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 52 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת שוקולד (עם וריאציה סאכר טורט וגנאש שוקולד), שוקולד גאנש טורט, ו טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוחנים דק אגוזים וסוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2
מוסיפים חלבונים ומערבבים היטב. האם קדימה יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
3
מעבירים לקערה קטנה, מכסים ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 8 אינץ ' בקוטר מחבת springform. שורה פאן תחתון עם נייר קלף; נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית על סיר של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר מעל מים. שוקולד מגניב לפושר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
למדוד 1/3 גביע פיסטוק להדביק ולהעביר לקערה קטנה (כיסוי ושמורה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים שאריות פיסטוק הקערה גדולה; להוסיף חמאה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד מעורבב. מקציפים חלמונים, ואז שוקולד נמס. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה עם מלח בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות המשרד טופס. לנפות סוכר חום מעל ולקפל פנימה באמצעות מרית גומי גמישה, לקפל תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד ב 4 תוספות; להעביר הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים טורט עד המרכז הוא מעט נפוח ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה הבלילה עדיין מחובר, על 1 שעה. טורט מגניב לחלוטין במחבת על מתלה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום; להוסיף שוקולד להקציף עד חלקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
חותכים טורט לתוך טריזים; מקום על צלחות.
4
יוצקים גנאש חם מעל.
5
מפזרים פיסטוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל