קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש

שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד-פיסטוק טורט עם שוקולד חם גנאש. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שוקולד למחצה, שמנת מתוקה, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 52 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת שוקולד (עם וריאציה סאכר טורט וגנאש שוקולד), שוקולד גאנש טורט, ו טורט שוקולד אגוזים עם אספרסו גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוחנים דק אגוזים וסוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2
מוסיפים חלבונים ומערבבים היטב. האם קדימה יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3
מעבירים לקערה קטנה, מכסים ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 8 אינץ ' בקוטר מחבת springform. שורה פאן תחתון עם נייר קלף; נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית על סיר של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר מעל מים. שוקולד מגניב לפושר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
למדוד 1/3 גביע פיסטוק להדביק ולהעביר לקערה קטנה (כיסוי ושמורה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים שאריות פיסטוק הקערה גדולה; להוסיף חמאה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד מעורבב. מקציפים חלמונים, ואז שוקולד נמס. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה עם מלח בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות המשרד טופס. לנפות סוכר חום מעל ולקפל פנימה באמצעות מרית גומי גמישה, לקפל תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד ב 4 תוספות; להעביר הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים טורט עד המרכז הוא מעט נפוח ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה הבלילה עדיין מחובר, על 1 שעה. טורט מגניב לחלוטין במחבת על מתלה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; להוסיף שוקולד להקציף עד חלקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
חותכים טורט לתוך טריזים; מקום על צלחות.
4
יוצקים גנאש חם מעל.
5
מפזרים פיסטוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל