שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו
עוגת שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה פאונד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. . 106 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית vanillan, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו, שמנת חמוצה שוקולד צ'יפס עוגה פאונד, ו שמנת חמוצה שוקולד צ'יפס עוגה פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
לפני שתתחיל, להביא את כל החומרים הקרים לטמפרטורת החדר: להגדיר את שמנת חמוצה, חמאה, ואת הביצים (להפריד את הביצים בזמן שהם עדיין קרים) במשך כחצי שעה לפני ביצוע הבלילה עוגה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז וקמח קל מחבת צינור 10 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת קקאו.
מערבבים את שמנת חמוצה ותמצית וניל בקערה נפרדת.
מקציפים את החמאה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד שמנת, על 30 שניות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות של סוכר והכה במהירות גבוהה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות חיוורת יותר בצבע.
מוסיפים את החלמונים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל חלמון להתמזג בתערובת החמאה לפני הוספת החלמון הבא.
יוצקים שליש מתערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב. תערובת בחצי של תערובת שמנת חמוצה. המשך הוספת תערובת הקמח לסירוגין עם שמנת חמוצה, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מקציפים את החלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה ערבוב נקי עם מקצף נקי עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/2 כוס סוכר ומכה עד פסגות בינוני נוקשה נוצרים (להרים את המקצף או לטאטא ישר למעלה: קצה השיא שנוצר על ידי חלבוני הביצה צריך להתכרבל מעט.) השתמש מרית מקצף או גומי לקפל 1/3 של תערובת מרנג לתוך הבלילה עוגה כדי להבהיר את זה.
מקפלים את התערובת הנותרים ביצה לבן לתוך הבלילה עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה.
אופים את העוגה במשך כשעה ו -15 דקות, או עד העוגה מעיינות בחזרה כאשר אתה נוגע בו בקלילות וקיסם שיניים מוכנס בעוגה יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך עשר דקות לפני הפיכת העוגה על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.