קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו

שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו
עוגת שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה פאונד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. . 106 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית vanillan, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו, שמנת חמוצה שוקולד צ'יפס עוגה פאונד, ו שמנת חמוצה שוקולד צ'יפס עוגה פאונד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפני שתתחיל, להביא את כל החומרים הקרים לטמפרטורת החדר: להגדיר את שמנת חמוצה, חמאה, ואת הביצים (להפריד את הביצים בזמן שהם עדיין קרים) במשך כחצי שעה לפני ביצוע הבלילה עוגה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז וקמח קל מחבת צינור 10 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים את שמנת חמוצה ותמצית וניל בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מקציפים את החמאה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד שמנת, על 30 שניות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות של סוכר והכה במהירות גבוהה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות חיוורת יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את החלמונים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל חלמון להתמזג בתערובת החמאה לפני הוספת החלמון הבא.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
יוצקים שליש מתערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב. תערובת בחצי של תערובת שמנת חמוצה. המשך הוספת תערובת הקמח לסירוגין עם שמנת חמוצה, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מקציפים את החלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה ערבוב נקי עם מקצף נקי עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/2 כוס סוכר ומכה עד פסגות בינוני נוקשה נוצרים (להרים את המקצף או לטאטא ישר למעלה: קצה השיא שנוצר על ידי חלבוני הביצה צריך להתכרבל מעט.) השתמש מרית מקצף או גומי לקפל 1/3 של תערובת מרנג לתוך הבלילה עוגה כדי להבהיר את זה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מקפלים את התערובת הנותרים ביצה לבן לתוך הבלילה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
9
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים את העוגה במשך כשעה ו -15 דקות, או עד העוגה מעיינות בחזרה כאשר אתה נוגע בו בקלילות וקיסם שיניים מוכנס בעוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך עשר דקות לפני הפיכת העוגה על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות