שוקולד קרמל
שוקולד קרמל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 32 מנות עם 95 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם חמאה, סירופ תירס, שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8% , שניתן לשפר. נסו דלעת תבלין קרמל (וטעויות נפוצות שאנשים עושים בהכנת קרמל) , שוקולד קרמל ושוקולד קרמל עבור מתכונים דומים.
הוראות
קו 9-in. x 5 אינץ'. תבנית לחם עם נייר כסף ולשמן את נייר הכסף בחמאה; לְהַפְרִישׁ.
בסיר גדול וכבד מביאים את הסוכר, סירופ התירס והשוקולד לרתיחה על אש בינונית; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים 1/2 כוס שמנת; מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמדחום ממתקים מצביע על 234° (שלב כדור רך).
מוסיפים עוד 1/2 כוס שמנת; מחזירים את התערובת ל-234° (שלב הכדור הרכה).
מוסיפים את השמנת שנותרה; מבשלים ל-248 מעלות (שלב הכדור המוצק).
יוצקים מיד לתבנית מוכנה (לא לגרד סיר).
מניחים לעמוד עד יציב, כ-5 שעות או לילה. בעזרת נייר כסף, מרימים את הממתקים מהתבנית. לזרוק נייר כסף; לחתוך סוכריות ל-1-in. ריבועים בעזרת סכין עם חמאה. לעטוף בנפרד בנייר שעווה; קצוות טוויסט.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-16 דולר.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.