שוקולד קרמל-קשיו
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים קשיו קרמל, מלוחים קשיו קרמל ברים, ו בר קשיו קרמל לעיס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. בקערה קטנה למיקרוגל, חמאת מיקרוגל ושוקולד מריר שנחשף על בינוני (50%) 1 דקה, תוך ערבוב לאחר 30 שניות. מיקרוגל 30 שניות יותר או עד חמאה ושוקולד נמסים וניתן לערבב חלק. שים בצד כדי להתקרר מעט.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, סוכר מגורען, סוכר חום וסודה לשתייה. מערבבים ביצה, חלב ותערובת שוקולד מקורר עד מעורבב היטב.
במחבת מרובעת 8 אינץ ' ungreased, לחץ על חצי בצק.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לבשל ציפוי קרמל קרמל וקרמלים על אש בינונית נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד קרמל נמסים.
הסר מחבת מהתנור. בזהירות לשפוך תערובת קרמל על בסיס אפוי חלקית בתוך 1/2 אינץ ' של הצדדים של פאן.
מפזרים אגוזי קשיו. פיררו את הבצק הנותר לחתיכות קטנות ומפזרים מעל המילוי (חלק מהמילוי יופיע).
אופים 12 עד 15 דקות יותר או רק עד הקצוות נקבעים (לא overbake).
בקערה קטנה למיקרוגל, חתיכות שוקולד שוקולד שוקולד מיקרוגל נחשפו על 30 שניות גבוהות או עד מומס.
טפטוף שוקולד באלכסון מעל ברים אפויים. מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות.