שוקולד-תות מלאך שופע
גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק של בייקר, שוקולד בייקר, פודינג מיידי בטעם שוקולד ג'לי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מלאך שופע, מלאך שופע על מקל, ו מלאך שופע באננס (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים תערובת פודינג וחלב בקערה גדולה עם להקציף 2 דקות. מערבבים בעדינות בשוט מגניב. מקררים 5 דקות. עד שהתעבה.
חותכים עוגה אופקית לתוך 3 שכבות.
מניחים שכבת העוגה התחתונה, לחתוך בצד למעלה, על צלחת הגשה; העליון עם תערובת פודינג 1-1/4 כוסות. מכסים בשכבת העוגה האמצעית ובתערובת הפודינג הנותרת. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. מקררים לפחות 1 שעה.
מיקרוגל כל שוקולד בנפרד בקערה קטנה למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. מערבבים עד שוקולד נמס וחלק.
טפטוף העליון וצדדים של עוגה עם שוקולדים רק לפני ההגשה.