זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ירקות קשת ו Radiatore פסטה לזרוק, Rootin' Tootin ' שורשים קלויים - ירקות שורש קלוי בנייר, ו שורשים קלויים.
הוראות
1
עבור ירקות שורש קלוי: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שורש ירקות
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים מגש קלייה גדול בתנור כדי לחמם.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים את ירקות השורש מוכן בקערת ערבוב גדולה, ומוסיפים שמן זית, טימין, שום, מלח ופלפל. לזרוק לערבב את הכל יחד ומעייל את הירקות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שורש ירקות
מלח ופלפל
ירק
שמן זית
שום
טימין
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
הסר את המגש החם מהתנור (זה יבטיח שהירקות לא נדבקים למחבת ולקבל צרוב ראשוני נחמד על הישבנים) ושופכים את הירקות על המגש.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
5
מורחים את הירקות באופן שווה וצולים עד שהירקות רכים ומקורמלים יפה מבחוץ, 35 עד 45 דקות. אפשר לירקות להתקרר מעט לפני ערבוב עם הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מורחים
פסטה
1
מערבבים את החומץ, דבש, חרדל ושום יחד בקערה קטנה. בזמן שטס לאט, מוסיפים את שמן הזית כך שהוא emulsifies. מקפלים את הפטרוזיליה, בצל ירוק ותימין ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
בצל ירוק
חרדל
פטרוזיליה
חומץ
שום
דבש
טימין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
להרכבה: להביא סיר גדול של מים מלוחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
מסננים וזורקים יחד עם ירקות שורש קלויים חמים.
מרכיבים שתצטרך
שורש ירקות
5
מוסיפים את הויניגרט ומערבבים יחד היטב. למעלה עם גבינת עיזים מפוררת, כמה פטרוזיליה איטלקית קצוצה נוספת לשרת.