שזיף וסנדלר זנגביל יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, תרמילי הל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפה שזיף דל שומן, סנדלר שזיף, ו סנדלר שזיף (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 425°f. שזיפים לזרוק וג ' ינג ' ר עם עמילן תירס בקערה גדולה עד משולב היטב. לזרוק לתוך ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבת לא מקל עם סוכר, מלח, אניס, הל.
מוסיפים 1/4 כוס מים ומניחים על אש בינונית עד לבעיתה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים איטיים ומבשלים עד שאתה יכול לצייר קווים בתחתית המחבת עם כפית, על 15 דקות.
מוסיפים את החמאה, משפשפים אותה לתוך הקמח על ידי סחיטה לחתיכות ארוכות ושטוחות בין קצות האצבעות והאגודל. כאשר התערובת נראית קמחית, להוסיף 1/2 כוס חלב חמאה ומערבבים יחד עם הידיים שלך עד תערובת גושים יחד לתוך מסה מלוכדת כאשר לחוץ. במידת הצורך, לשלב עד 2 כפות יותר חלב חמאה. תיזהר לא להלביש יותר מדי כסף.
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.