שזיף ועוגת זנגביל
שזיף וסנדלר זנגביל יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, תרמילי הל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפה שזיף דל שומן, סנדלר שזיף, ו סנדלר שזיף (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 425°f. שזיפים לזרוק וג ' ינג ' ר עם עמילן תירס בקערה גדולה עד משולב היטב. לזרוק לתוך ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבת לא מקל עם סוכר, מלח, אניס, הל.
מוסיפים 1/4 כוס מים ומניחים על אש בינונית עד לבעיתה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים איטיים ומבשלים עד שאתה יכול לצייר קווים בתחתית המחבת עם כפית, על 15 דקות.
הסר את כוכב אניס ואת תרמילי הל ולהשליך.
לטאטא יחד קמח, מלח, סוכר, אבקת אפייה, וסודה לשתייה בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה, משפשפים אותה לתוך הקמח על ידי סחיטה לחתיכות ארוכות ושטוחות בין קצות האצבעות והאגודל. כאשר התערובת נראית קמחית, להוסיף 1/2 כוס חלב חמאה ומערבבים יחד עם הידיים שלך עד תערובת גושים יחד לתוך מסה מלוכדת כאשר לחוץ. במידת הצורך, לשלב עד 2 כפות יותר חלב חמאה. תיזהר לא להלביש יותר מדי כסף.
טופס שתי כפות כדורים עם כף מנה או כף גדולה ומניחים על גבי פירות. השאר 1/2 אינץ ' של שטח בין כדורי הבצק.
העברת מחבת לתנור ואופים עד ביסקוויטים יש השחמה מעט פנים אינם דביקים כאשר דקר עם סכין, 12 עד 15 דקות.
תן לסנדלר לנוח לפחות חצי שעה לבסיס הפירות לקבוע לפני ההגשה.