קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

שזיף חצי-פרדו

שזיף חצי-פרדו
שזיף חצי-פרדו יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, שזיפים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שזיף & amaretti semifreddo, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל 9x5 " מחבת כיכר עם ריסוס nonstick וקו עם עטיפת פלסטיק, משאיר בליטה נדיבה על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
שלב שזיפים, הל, 1/3 כוס סוכר, וקורט של מלח בסיר בינוני. מכסים ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד שזיפים לשחרר המיצים שלהם, על 5 דקות. לחשוף ולבשל עד שזיפים לרכך ולהתחיל להתפרק, 6-8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
בואו להתקרר מעט.
4
תערובת שזיף פורה בבלנדר עד חלקה מאוד. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית, לחיצה על מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בואו מגניב. שים בצד 1 פירה כוס להגשה.
6
להקציף חלבונים ביצה, קמצוץ של מלח, ונשאר 2/3 כוס סוכר בקערה בינונית חסינת חום (או קערה של מערבל לעמוד) ולהגדיר מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים מים לגעת קערה).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
חום, לטאטא כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס תערובת חמה למגע, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
הסר קערה מסיר.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להוסיף וניל, באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, לנצח עד התערובת משולשת נפח, מבריק, מגניב לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
באמצעות מקצף נקי, קרם שוט בקערה בינונית אחרת עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/3 של קצפת לתוך תערובת eggwhite עד רק בשילוב. מקפלים הנותרים קצפת עד רק בשילוב. מקפלים ב purée שזיף רק עד פסים גדולים מופיעים ברחבי תערובת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
העברת תערובת למחבת מוכנה העליון חלק. קיפול פלסטיק לעטוף מעל העליון להקפיא עד המשרד, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
Unwrap semifreddo ו, באמצעות overhang פלסטיק, בעדינות להרים מן המחבת. הפוך semifreddo על מגש גדול, להסיר לעטוף פלסטיק, לחתוך 1 " עבה; להעביר צלחות ולתת לשבת לפחות 5 דקות כדי לרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מגישים עם purée שזיף שמורות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
14
לעשות קדימה: שזיף purée יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה. חצי-פרדו יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים