שזיף מטוגן ושעועית ירוקה מוקפצת
והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, בצל ירוק, שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. נסו שעועית ירוקה פטריות עם רוטב שזיפים מתובל, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא אורז, 1/4 כפית מלח ו 1 1/4 כוסות מים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות; מבשלים עד האורז הוא רך סופג את המים, 30 עד 35 דקות. כבה חום; השאר מכוסה. במחבת גדולה, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה. קוק בצל ירוק לבן, צ ' ילה, זנגביל, קארי, פלפל שחור הנותרים 1/2 כפית מלח, ערבוב, 2 דקות.
להוסיף 1/2 כוס מים שעועית ירוקה; לבשל, ערבוב, untilbeans להפוך ירוק בהיר, על 2 דקות.
מוסיפים שזיפים, פלפל וחלב קוקוס; מבשלים ומערבבים עד שהצבעים בהירים והרוטב סמיך, 3 עד 5 דקות. מוסיפים קשיו. מחלקים שזיף-תערובת שעועית ירוקה בין 4 צלחות.
מגישים עם אורז; מפזרים בצל ירוק לפני ההגשה.
למנה: 394 קלוריות, 15 גרם שומן, 4 גרם רווי, 60 גרם פחמימות, 7 גרם סיבים, 1 גרם חלבון