צ'אטני שזיף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר התבלינים שלך. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך שן שום, זרעי חרדל, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו שזיף צ'אטני, שזיף צ'אטני, ו שזיף צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים jalapeo ו poblano על נייר מצופה אפייה; לטגן 10 דקות או עד מושחר, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
3
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
4
בואו לעמוד 15 דקות. פיל jalapeo ו poblano; לחתוך לחצי לאורכו. להשליך זרעים וממברנות; קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
זרעים
5
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים בצל, זנגביל ושום; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
7
מוסיפים jalapeo, poblano, שזיפים, הבא 6 מרכיבים (שזיפים דרך פלפל שחור); מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל עוד 15 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם. מגניב לגמרי. מערבבים בכוסברה.