שזיף קלוי, ג'ינג'ר וגלידת דבש
שזיף קלוי, ג'ינג'ר, וגלידת דבש נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. לכי לחנות וקחי ברנדי שזיפים, שמנת כבדה, דבש פרח בר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שזיף - סלט שומר עם דבש-ג'ינג'ר רוטב, שזיף - סלט שומר עם דבש-ג'ינג'ר רוטב, ו גלידת שזיף וג'ינג'ר שמנמנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500°f עם מתלה באמצע. קו מחבת גיליון שפתיים עם רדיד אלומיניום ולסדר שזיפים, בצד לחתוך, בשכבה אחת. צולים במשך 15 דקות, עד שזיפים הם דביקים ומציעים שום התנגדות סכין קילוף.
הסר מהתנור לעטוף בנייר אלומיניום להתקרר במשך 10 דקות.
להעביר שזיפים לבלנדר או מעבד מזון עם ג ' ינג ' ר ברנדי שזיפים. להתמזג עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף שמנת. להתמזג שוב במשך 30 שניות או עד חלקה מאוד.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה או מיכל אחסון. מערבבים במלח 3/4 עד 1 כוס דבש, לפי הטעם.
צ ' יל לילה, ולאחר מכן נטישה למחרת על פי הוראות היצרן.
מגישים מיד כמו לשרת רך או לתת המשרד במקפיא במשך 2 עד 3 שעות.