שזיפים טריים עם עוגת פולנטה
גשו לסופר וקנו ביצים, פולנטה מיידית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת פולנטה כתומה עם שזיפים בניחוח וניל ואוכמניות וגלידת חלב, עוגת פולנטה עם אוכמניות ותירס טרי, ו פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת. פורסים את השזיפים לקערה.
מפזרים 1/4 כוס הסוכר ולזרוק; להפריש. בסיר קטן, על אש נמוכה, לחמם את החלב והוניל.
מוסיף את החמאה, גרידה, ומלח. להביא לרתיחה.
מקציפים כל הזמן, ומערבבים לאט את הפולנטה. קוק, עדיין מקציף, במשך 1 דקה.
מוסיפים את הדבש, חלמונים ביצה, ו 3 כפות של הסוכר שנותר לטאטא עד בשילוב.
בואו להתקרר עד פושר. בקערה גדולה, עם מערבל חשמלי על בינוני, להכות את החלבונים ביצה ואת הסוכר שנותר עד פסגות רכות טופס. עם מרית, מקפלים את תערובת ביצה לבן לתוך תערובת פולנטה.
יוצקים את הבלילה לתוך המנה מוכנה.
אופים עד הזהב, כ 45 דקות.
בואו מגניב במשך 20 דקות. פרוסה למעלה עם שזיפים וקצפת.