שטרודל אפרסק אגוז
שטרודל אפרסק אגוז יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 189 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חבילה של 3 אונקיות של בצק עלים, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו שטרודל שוקולד אגוז, שטרודל שוקולד אגוז, ו שטרודל אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וקו גיליון אפייה עם נייר קלף. מחממים תנור ל 375 ° F.
בקערה בינונית, לשלב אפרסקים פרוסים, 1/3 כוס סוכר, קינמון, קורנפלור, ומיץ לימון. מערבבים באגוזים.
קמח קל משטח עבודה נקי גליל בצק עלים החוצה 16 על ידי מלבן 12 אינץ'. עם הצד הקצר מולך, לכסות 1/2 של מאפה עם תערובת אפרסק, משאיר גבול 1 אינץ ' בסוף הקרוב אליך.
מגלגלים את הבצק, ג ' לי רול בסגנון, ו crimp לאטום את הקצוות.
העברת שטרודל גיליון אפייה מוכן מברשת העליון עם חמאה מומסת.
מפזרים עם הנותרים 1 כפית סוכר.
חותכים שלושה חריצים על גבי המאפה כדי לאפשר בריחה קיטור.
אופים עד מאפה זהוב, כ -35 דקות.
העברת תבנית אפייה מתלה תיל ולתת מגניב במשך 20 דקות לפני ההגשה