שטרודל גבינת שמנת תפוח
שטרודל גבינת שמנת תפוח הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, אגוז מוסקט טחון, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח-גבינה שטרודל, שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), ו שטרודל תפוחים.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
הוסף תפוחים; לטחון 3 דקות או עד השחמה קלה. להפחית את החום בינוני; לבשל 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בסוכר חום, מיץ תפוחים להתרכז, קינמון, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט. מבשלים 3 דקות או עד שהסוכר נמס והתערובת מעט מתקתק.
הסר מהחום; מערבבים באגוזים. מגניב.
מניחים גבינת שמנת, סוכר מגורען, שמנת חמוצה, וקמח בקערה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים וניל, מלח, ביצה לבן.
מניחים גיליון פילו 1 על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (מכסים את הבצק הנותר כדי למנוע ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול. חזור על שכבות עם פילו הנותרים ספריי בישול, מסתיים עם פילו. לחץ בעדינות על שכבות פילו יחד. מעיל קל גיליון פילו העליון עם ספריי בישול. תערובת תפוח כפית לאורך קצה קצר 1 של פילו, עוזב גבול 2 אינץ'.
טפטוף גבינת שמנת תערובת על תערובת תפוחים. מקפלים קצוות ארוכים של פילו מעל מילוי (פילו לא יכסה לחלוטין מילוי). החל בקצה קצר עם גבול 2 אינץ', להפשיל אופנה ג ' לי רול. (לא להתגלגל חזק מדי או שטרודל עשוי לפצל.)
מניחים שטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים קורטוב של אגוז מוסקט.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור; מגניב 10 דקות על תבנית אפייה על מתלה חוט.
מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.
חותכים ל 6 חלקים שווים באמצעות סכין משונן.