שטרודל חזיר הונגרי עם סלט גרגיר הנחלים
שטרודל חזיר הונגרי עם סלט גרגיר הנחלים יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, חומץ אורז מתובל, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט הונגרי, שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), ו סלט מלפפון הונגרי.
הוראות
לקצץ ולהשליך קצוות של בצל ירוק. קוצצים בצל ומערבבים עם אורז, גבינה, פפריקה, קימל וצלפים.
שכב 1 פילו גיליון שטוח (לכסות הנותרים פילו עם פלסטיק לעטוף כדי למנוע ייבוש) מברשת קלות עם חמאה. למעלה עם עוד גיליון filo מברשת קלות עם יותר חמאה. חזור לערימה הנותרים filo.
החל 1 אינץ 'מקצה צר, להניח פרוסות בשר חזיר מעל פילו (חופפים לפי הצורך) כדי לכסות על 1/3 של בצק, משאיר שוליים 1-2 אינץ' על הצדדים. לטפוח באופן שווה תערובת אורז על בשר חזיר.
רול פילו מקצה חזיר כדי לצרף מילוי. עם תפר למטה, בעדינות להעביר רול שטרודל לתבנית אפייה חמאה (לפחות 11 על 14 ב., ללא חישוקים בצד). מברשת קלה שטרודל עם חמאה.
אופים בתנור 400 עד חום זהוב בכל רחבי, 15 עד 17 דקות.
בינתיים, מערבבים שמנת חמוצה עם חרדל בקערה קטנה.
מערבבים גרגיר הנחלים עם חומץ.
באמצעות 2 מרית רחבה, להחליק שטרודל על מגש, לחתוך לפרוסות עבות, וללוות עם סלט גרגיר הנחלים.
מוסיפים רוטב שמנת חמוצה לפי הטעם.