שטרודל משמש אגוזי לוז
שטרודל משמש אגוזי לוז הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 196 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, משמש, מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שטרודל שוקולד-משמש, שטרודל בקלאווה משמש, ו חלונות אגוזי לוז-משמש עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את משמשים, סוכר לקלף. מערבבים פנימה מיץ תפוזים ומים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות או עד שהמיץ נספג, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר. מניחים בצד 1 כף אגוזים; טוסט אגוזים שנותרו. מערבבים לתערובת משמש.
מניחים דף אחד של בצק פילו על משטח עבודה; מברישים בחמאה ומפזרים 1 כף פירורים. חזור על הפעולה עם 5 גיליונות פילו נוספים; מברישים כל שכבה בחמאה ומפזרים פירורים. (שמור על פילו שנותר מכוסה בניילון ומגבת לחה כדי למנוע התייבשות.)
מורחים בזהירות מילוי לאורך קצה אחד ארוך עד 2 אינץ'. של קצוות. מקפלים את שני הצדדים הקצרים על המילוי.
מגלגלים בסגנון ג ' לי-רול, מתחילים בצד ארוך.
מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה משומן.
מברישים את החלק העליון בחמאה ומבקיעים קלות את החלק העליון כל 1-1 / 2 אינץ'.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 15 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת. פורסים על סימני הבקיע.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לשטרודל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "