שיבולת שועל ומאפינס אוכמניות
עוגיות שיבולת שועל ואוכמניות הן אולי ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, אבקת אפייה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 37%. נסו ברי oat banananan אוכמניות, אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ו מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). תרסיס 12 כוסות מאפין עם ספריי בישול או להשתמש ספינות נייר.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה וקינמון יחד בקערה. מערבבים סוכר, רסק תפוחים, יוגורט, ביצה, ותמצית וניל יחד בקערה נפרדת. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת רסק תפוחים עד רק בשילוב. מקפלים אוכמניות לבלילה. מלא כוסות מאפין מוכן 2/3 מלא עם הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, כ -15 דקות.