שיבולת שועל-חטיפי שמנת חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל-חמוציות שמנת חמוצה. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, שמנת, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שמנת חמוצה צימוקים שיבולת שועל, שמנת חמוצה-חטיפי חמוציות, ו עוגיות חמוציות שמנת חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. קו 9 אינץ 'מחבת מרובעת עם לסכל, משאיר 1 אינץ' של רדיד המשתרע על פני הצדדים של מחבת. ספריי נייר מרופד מחבת עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, קינמון, חמאה וביצה עד צורות בצק נוקשה. שמור 1/4 של הבצק. לחץ על הבצק שנותר בתחתית מחבת מרופדת בנייר כסף.
בקערה קטנה, מערבבים שמנת חמוצה, סוכר, קליפת לימון, וניל וחלמון ביצה עד מעורבב היטב. מערבבים באוכמניות.
מורחים על קרום. מערבבים פקאנים לתוך בצק שיבולת שועל שמור; להתפורר מעל תערובת חמוציות.
אופים 18 עד 20 דקות או עד העליון הוא חום בהיר. מגניב 30 דקות. מקררים 2 שעות. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.