שיבולת שועל-טרוטה מצופה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל שיבולת שועל מצופה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו כרישה, מלח כשר ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו טרוטת אגוזי לוז מצופה, טרוטת אגוזי לוז מצופה, ו טרוטה מצופה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות F. טוחנים בגסות את שיבולת השועל במעבד מזון.
מעבירים למנה רדודה ומתבלים במלח ופלפל. מקציפים את הביצה והחלב בצלחת רדודה אחרת.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד פריך, על 8 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
הסר ושמור את כל אבל על 2 כפות טפטוף מהמחבת.
מוסיפים את הכרישה והשום למחבת ומבשלים עד למכרז, על 5 דקות.
מוסיף את הפטרוזיליה, בייקון, ומלח ופלפל לפי הטעם; להתחמם.
קו גיליון אפייה עם שכבה כפולה של מגבות נייר. לדלות את הטרוטה בשיבולת השועל, לטבול בתערובת החלב ולאחר מכן בשיבולת השועל שוב, פונה למעיל.
מחממים את טיפות הבייקון השמורות בשמן זית במחבת גדולה נוספת על חום בינוני-גבוה. מטגנים את הטרוטה בקבוצות עד הזהב בצד אחד, על 3 דקות, ואז להעיף ומטגנים עד מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומתחממים בתנור.
מוסיפים את החומץ למחבת ומביאים לרתיחה.
מגישים את הטרוטה עם כרישה וטפטוף עם רוטב חומץ