שיח אבטיח נענע עם אבטיח Spoom
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לכם חומץ יין אורז, חלבונים ביצה, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 48 שעות. מתכונים דומים: אבטיח פרוסה-אבטיח קפוא ויין רוזה, אבטיח-מנטה מרגריטה, ו מרגריטות בטעם מנטה - אבטיח.
הוראות
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. המשך רותחים בקצרה, עד שכל גבישי הסוכר מומסים. אפשר להתקרר לחלוטין לפני שתמשיך.
מערבבים עם פירה אבטיח, סיד, וחומץ. להוריד כל קצף מפני השטח. לכסות ולתת לנוח במקרר לפחות 2 ימים.
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים להמיס סוכר.
להוסיף מנטה, להפחית את החום ומבשלים 1 דקה.
הסר מהחום, כיסוי ותלול 30 דקות. מסננים מנטה ולהשליך. סירופ צ ' יל ביסודיות לפני השימוש.
עבור הקליפה הכבושה: לקלף את העור הירוק מבחוץ של קליפות מלון. לקצץ כל בשר שנותר מבפנים או קליפה קשה מדי מבחוץ. פרוס שנותר הקליפה לתוך לוחות 1/4 אינץ'.
חותכים לצורות דקורטיביות קטנות עם חותך עוגיות או סכין.
מערבבים מים, חומץ, קול-אייד, וסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מוסיפים אבטיח ומבשלים במשך 30 דקות. מסננים רינד החוצה לתוך מיכל הוכחה חום ולהמשיך רותח נוזל עד שהוא מקטין על ידי כשליש, סביב עשר דקות.
יוצקים נוזל מופחת על הקליפה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לכסות ולקרר לפחות 24 שעות.
מערבבים פירה אבטיח ומים. באמצעות מיקסר לעמוד או מיקסר כף יד חשמלי, שוט חלבונים ביצה עם מלח על מהירות בינונית גבוהה עד קצף, ולאחר מכן להוסיף סוכר שוט על מהירות גבוהה עד שהוא יוצר פסגות מבריק, המשרד.
יוצקים פירה אבטיח לתוך מרנג ולקפל עם מקצף. אל תיבהלו כאשר זה לא כולל כמו רוב פינוקים מבוססי מרנג, רק לשמור ערבוב. בסופו של דבר יהיה לך נוזל ורוד בהיר, מעט רך ועבה. תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. אפשר להתקפל במקפיא במיכל אטום לפחות 4 שעות לפני גורף.
כדי להכין משקה: עבור כוס 10 אונקיה, לערבב יחד 1/4 שיח כוס 1 כף סירופ מנטה. ממלאים זכוכית בקרח ושופכים בתערובת שיח, ואז למעלה עם מים עדיין או מוגזים.
מוסיפים כמה חתיכות של קליפת אבטיח כבוש ומערבבים בעדינות עם קש.