שיח אשכוליות
שיח אשכוליות נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ אשכוליות, חומץ קוקוס, אשכוליות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שיח בורבון ואשכוליות, שמש ושיח, ו שיח ניו יורקי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקליפה החיצונית ואת הממברנה מכל פרי, בעקבות עקומת הפרי. ואז לחתוך בין ממברנות פנימיות כדי מקטעים חופשיים; להשליך ממברנות. שים פירות נקי, widemouth 1-qt. צנצנת קנינג.
הוסף מספיק חומץ כדי לכסות. סגור את הצנצנת בחוזקה ולנער במרץ במשך 10 שניות. לדחוף את האשכולית עד מכוסה על ידי חומץ כך חומץ יכול לצייר את הטעם שלהם. (לשמור על פרי שקוע לחלוטין כדי למנוע חיידקים בלתי רצויים או עובש מלגדול על זה.)
צנצנת כיסוי עם חתיכת cheesecloth (כך האוויר יכול להיכנס ולעזור להתחיל תסיסה) ו מאובטח לצרף עם רצועת גומי או טבעת צנצנת. השאירו בטמפרטורת החדר במשך כ 12 שעות.
להשליך cheesecloth. החלף מכסה וטבעת, מאובטח בחוזקה, וחזור על רועד נמרץ מדי יום במשך 7 ימים, שמירה על טמפרטורת החדר.
יוצקים תערובת לתוך מסננת רחבה להגדיר מעל קערה. הניחו בצד פירות לשימוש נוסף. להחזיר נוזל לצנצנת, באמצעות משפך.
להוסיף מיץ אשכוליות וסוכר, לכסות, ולנער עד מומס, על 2 דקות.
צונן 7 ימים עבור טעמים להתיך, נותן את הבקבוק לנער נמרץ כל יום כדי להיות בטוח סוכר מומס. השתמש, או להירגע עד 4 חודשים (לנער לפני השימוש). השיח יהיה יותר מתקתק עם הזמן.
* מצא חומץ קוקוס גולמי בחנויות טבעיות-מזונות (ראה איתור חנות ב coconutsecret.com). עבור צבע בהיר בשיח, קרלין אוהב סוכר מיץ הקנים האורגני של סוחר ג ' ו התאדה.
הפוך קדימה: עד 4 חודשים, מקורר.