שייק אננס-חמאה
אם יש לך סוכר חום, גלידת vanillan, נתחי אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. נסו שייק חלב-חמאה, שייק תות שדה וטחינה צלוי, ו שייק אננס (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד את כל החומרים בבלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
שייק אננס-חמאה אור: גלידת וניל דל שומן תחליף anf שומן ללא חמאה; להפחית סוכר חום 1/3 כוס. המשך עם מתכון לפי ההוראות, ומשרת מיד.