שימור הקציר: חמאת אפרסק עם קינמון, זנגביל וציפורן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל שמירה על הקציר: חמאת אפרסק עם קינמון, זנגביל ו ציפורן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 57 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לכם אפרסקים, ציפורן טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו שימור הקציר: Basil Pesto בסיסי, שימור הקציר: אבקת ירקות ירוק סופר, ו גלידת קינמון-ציפורן (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה בקבוצות, לזרוק את האפרסקים במעבד מזון או בלנדר, ולהשתלב עד חלקה.
יוצקים פירה אפרסק לסיר מנייה כבד תחתית, ומערבבים בתבלינים. מבשלים חשפו מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 60 דקות או עד מעובה לתוך משחה בסדר.להתמזג עד חלקה עם בלנדר טבילה, לשפוך לתוך צנצנות מייסון בגודל ליטר במקרר או יכול להשתמש בשיטת אמבט מים.