שיפודי בשר תבלין ים תיכוני
שיפודי בשר תבלין ים תיכוני דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, שמן סלט, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שיפודי בשר ים תיכוני, שיפודי שרימפס שום עשב, ו שיפודי סלמון אפויים מייפל דיז'ון עם קינואה עשבי שום.
הוראות
משרים שיפודים ביין לבן במשך 10 עד 15 דקות.
חוט על שיפוד בסדר הבא: פטריות בקר-בצל, באמצעות 1 חתיכה מכל אחד. חזור על עוד פעם אחת. חזור עם שיפודים שנותרו.
בואו לשבת במשך 10 עד 20 דקות במקרר.
שיפודי מברשת קלות בכל צד עם שמן זית או סלט ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מניחים על גריל בינוני גבוה מראש ומבשלים עד בשר מבושל עד doneness הרצוי, על 4 עד 5 דקות לכל צד.