שיפודי טנדרלוין עם רוטב טבילת דבש עם רוטב שמנת אירי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? שיפודי טנדרלוין עם רוטב טבילה אירי עם רוטב דבש יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם שמן canolan, חזרת, חרדל דגנים מלאיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו שיפודי טנדרלוין עם רוטב טבילת דבש עם רוטב שמנת אירי, שיפודי פירות ים במרינדה עם רוטב טבילה, ו שיפודי כבש עם רוטב חרדל מגורען (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי עץ 6 אינץ', ספוג במים 30 דקות
לטאטא יחד את סטאוט, 1/4 כוס מים, שמן, רוטב סויה, שומר, סוכר, טימין ושום בתבנית אפייה. לזרוק את הטלה במרינדה כדי מעיל, ולאחר מכן לכסות ולקרר לפחות 1 שעה עד 4 שעות.
מחממים גריל או מחבת גריל.
מפזרים את הטלה במלח ופלפל, ולאחר מכן חוט 2 או 3 חתיכות על כל שיפוד, כך הבשר מניח שטוח.
גריל את הטלה עד חרוך מעט בינוני נדיר, 2 דקות לכל צד.
מגישים על מגש עם רוטב טבילת דבש בצד.
לטאטא יחד עם הדבש, חרדל, חזרת, זרעי מנטה ושומר. מתבלים במלח ופלפל, ואז מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.