שיפודי סטייק חצאית עם כוסברה-רוטב שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי סטייק חצאית עם רוטב כוסברה-שום. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך שמן זית, סטייק חצאית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סטייק חצאית עם רוטב שום כוסברה, סטייק חצאית עם רוטב צ'יפוטלה וכרובית כוסברה-ליים אורז ושעועית, ו שיפודי סטייק חצאית בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את השום עד טחון. להפריש 1 כפית. כדי השום שנותר במעבד, מוסיפים את הפטרוזיליה, כוסברה, 1 כפית מלח, וכמה טחנות פלפל. דופק עד קצוץ. עם המנוע פועל, להוסיף את מיץ לימון, ואז 1 כוס השמן, בזרם קבוע.
יוצקים לתוך קערה, כיסוי, ומקררים.
חותכים את הסטייק לרצועות 1 אינץ'.
מניחים בשקית ניילון עם 3 כפות הנותרים של שמן, המלח הנותר, השום המאופק, וטחינה נדיבה של פלפל. חותם ומקרר 1 שעה. משרים שיפודי במבוק במים במשך 30 דקות.
מטלית חום. להשחיל את הבשר על שיפודים. לצלות במשך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מגישים בטמפרטורת החדר עם הרוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק