שיפודי עגבניות, אבטיח ובזיליקום
מתכון זה מכין 8 מנות עם 137 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. אם 84 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עגבניות, אבטיח, ובזיליקום שיפודים עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. אם יש לכם חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 44%. הציון הזה די טוב. נסו שיפודי אבטיח ועגבניות, שיפודי עגבניות-בזיליקום, ו שיפודי שרימפס עגבניות-בזיליקום עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב את החומץ הבלסמי והסוכר בסיר קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם עד להמסת הסוכר. מכבים את האש ומניחים בצד להתקרר.
החל מריבועי האבטיח, דחפו את האבטיח עד קצה השיפוד. ואז משפדים עלה בזיליקום, ואז חצי עגבנייה. ממשיכים עם אבטיח נוסף, עלה בזיליקום וחצי עגבנייה.
הניחו את השיפוד על מגש הגשה כך שיעמוד זקוף, תוך שימוש בריבוע האבטיח הנמוך ביותר כבסיס. ממשיכים עם השיפודים הנותרים.
מזלפים את השיפודים עם הסירופ הבלסמי השמור ושמן הזית.