שיפודי עגל: Spiedini di Vitello
שיפודי עגל: Spiedini di Vitello הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך בצל, פירורי לחם, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Spezzatino di vitello con piselli (צלי עגל עם אפונה), צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, ו לחמניות עגל ברוטב עגבניות - - - Braciole di Vitello.
הוראות
הגדר 6 (8 אינץ') מתכת או שיפודי עץ. אם אתה משתמש שיפודי עץ, הקפד להשרות אותם במים במשך 30 דקות לפני השימוש.
מניחים מחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים 1/4 כוס שמן זית וחום עד חם, אבל לא מעשנים.
הוסף את פירורי הלחם. מערבבים כל הזמן ומבשלים עד הזהב, על 5 דקות. התערובת צריכה להיות לחה, אבל לא רטובה.
הסר מהחום ומניח את פירורי הלחם בקערה.
מוסיפים את caciocavallo, דומדמניות, צנוברים, פטרוזיליה וביצה ומערבבים בעדינות יחד.
מורחים את פרוסות העגל על משטח עבודה נקי. מתבלים במלח ופלפל. כפית כמויות שוות של פירור הלחם מלית למרכז של כל חתיכת עגל, בעדינות ללטף את המילוי.
מגלגלים כל חתיכת עגל לחבילה קטנה.
הפוך את הקבב: להכריח שיפוד דרך המרכז של פרוסת בצל, עלה דפנה, רול עגל. חוזר, באותו סדר, עוד 2 פעמים. לסיים כל קבב עם 1 עלה דפנה האחרון ופרוסת בצל. ודא שכל החומרים נלחצים יחד בנוחות.
מברישים את הקבב בשמן זית כתית מעולה ומבשלים על גריל שחומם מראש או צלוי עד רך וזהוב חום, כ 5 דקות לכל צד.
כדי לשרת, טפטוף עם שמן זית כתית מעולה וסחיטה של לימון.