תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי עוף באפלו. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, גזר ומקלות סלרי, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שיפודי עוף מטוגנים בשמן עמוק, שיפודי באפלו, ו שיפודי שרימפס מקסיקניים באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך מטבל: הדופק שמנת חמוצה, מיונז, גבינה כחולה, רוטב ווסטרשייר וחומץ במעבד מזון עד תערובת מעורבב לתוך רוטב עבה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש. (Dip יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
הפוך עוף: מערבבים חמאה, רוטב כנף חם, סוכר וחומץ במחבת על חום בינוני-נמוך עד חמאה מומסת.