שכבות אספרגוס ופרושוטו עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 357 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם פלפל, פרושוטו, קליפת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. נסו שכבות אספרגוס ופרושוטו, שכבות פרושוטו ואספרגוס, ו שכבות ארוחת בוקר לילה עם פרושוטו ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת בינונית על אש גבוהה מביאים לרתיחה כ -2 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד ירוק בהיר ובקושי רך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
4
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
מורחים מחצית מקוביות הלחם בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם חצי פרושוטו, אספרגוס מבושל, גבינה ועירית.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
פרושוטו
אספרגוס
גבינה
עירית
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
שכבו את קוביות הלחם שנותרו מעל, ואחריהן נותרו פרושוטו, אספרגוס, גבינה ועירית.