שכבות ארטישוק-תרד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו שכבות ארטישוק-תרד, שכבות ארטישוק ותרד, ו רבד ארטישוק, תרד וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים פלפל, בצל ושום; מבשלים כ 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
הסר מהחום. מערבבים ארטישוקים ותרד; להפריש.
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. מסדרים קוביות לחם בצלחת. תערובת ירקות כפית באופן שווה על קוביות לחם; מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, חרדל, מלח ופלפל עם מקציף תיל עד מעורבב; לשפוך באופן שווה על לחם, ירקות וגבינה.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים בחוזקה בנייר כסף; מקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אופים מכוסה 30 דקות. לחשוף; אופים 20 עד 30 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים
397פלפל האבנרו
יכול לרבע לבבות ארטישוק, מרוקן, קצוץ גס (1 1/2 כוסות)6
(חלקית &)255פלפל האבנרו
תיבת ירוק ענק ® תרד קפוא, מופשר, סחוט כדי לנקז2ציפורן
שום, קצוץ דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
חרדל טחון5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר
לחמניות לבנות170פלפל האבנרו
1/2 כוסות גבינת מונטריי ג'ק גרוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל קצוץ דק (1 בינוני)57פלפל האבנרו
1/2 כוס גבינת פרמזן גרוסה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פלפל אדום קצוץ דק (בינוני 1)1אוראו ממולאים כפולים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
שמן זית או ירקות