קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

שכבות סרטן ופטריות

שכבות סרטן ופטריות
שכבות סרטן ופטריות יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 302 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, גבינת ג'ק, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו שכבות סרטן, קראב וסקליון סטרטה, ו שכבות סרטן ותרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן זית למחבת 12 אינץ 'או ווק 14 אינץ' על חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים פטריות ושום ומערבבים עד הפטריות מתחילות חום ונוזל התאדה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים חומץ וקורנית; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, כדי לערבב טעמים, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
בקערה, לטאטא ביצים, חלב, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מכסים תחתית של צלחת אפייה 3 ליטר (כגון 9 על 13 ב. לפחות 2 בפנים. עמוק) עם פרוסות לחם, זמירה במידת הצורך כדי להתאים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מורחים חצי תערובת פטריות על לחם; למעלה עם כל הסרטן, חצי הבצל הירוק, ו 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
סרטןסרטן
7
יוצקים חצי תערובת פודינג באופן שווה על גבינות. מסדרים שכבה נוספת של לחם על גבי (חפיפה מעט אם תרצה; לשמור כל לחם נוסף לשימושים אחרים), ואחריו תערובת פטריות נותרת, בצל ירוק, וגבינת כוס 1. כפית שנותרה תערובת פודינג באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
תן לסטרה לעמוד בטמפרטורת החדר כ -15 דקות, או לכסות ולהירגע.
9
אופים, חשוף, בתנור רגיל או הסעה 350 עד שהמרכז מוגדר (לחתוך לבדיקה) והחלק העליון הוא השחמה היטב, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
חותכים לתוך מלבנים או לגרוף החוצה עם כף גדולה לשרת.
11
ניקוי פטריות: לקצץ את תחתית קשה או דהוי של גבעולי פטריות וכל כתמים חבולים או פגמים. (עבור שיטאקים וצדפות, להסיר את הגזע הסיבי כולו.) עבור פטריות מוצקות כגון portabellas, לנגב את הלכלוך עם מטלית לחה או במקום במסננת, לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות. עבור פטריות עדינות שיש להם הרבה מקומות ללכלוך להסתיר, כגון chanterelles וקיפודים, לשקוע בקערה של מים קרים להתסיס בעדינות עם הידיים לשחרר את כל החלקיקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מסננים, שוטפים בזהירות תחת מים זורמים, בעדינות לטפוח יבש עם מגבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.