שכבות תרד וגבינה
Stratan תרד וגבינה נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, גרייר גס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר, תרד וגבינה, שכבות תרד וגבינה, ו שכבות תרד וגבינה.
הוראות
לסחוט חופנים של תרד כדי להסיר נוזלים רבים ככל האפשר, ואז דק קוצצים.
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה גדולה מעל חום מתון, ערבוב, עד רך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, אגוז מוסקט ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בתרד, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מורחים שליש קוביות לחם בחמאה צלחת גראטן 3 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה רדודה אחרת מלמעלה באופן שווה עם שליש מתערובת תרד.
מפזרים שליש מכל גבינה. חזור על שכבות פעמיים (מסתיים עם גבינות).
לטאטא יחד חלב, ביצים, חרדל, ונשאר 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה ויוצקים באופן שווה על שכבות. שכבת צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, לפחות 8 שעות (ללחם לספוג פודינג).
תנו לסטרה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים שכבות, חשופות, באמצע התנור עד נפוח, חום זהוב, מבושל דרך, 45 עד 55 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
* Strata יכול להיות מקורר עד 1 יום.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.