שכווי מוקפץ ברוטב אפרסק-בלסמי
שכווי מוקפץ עם רוטב אפרסק-בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 144 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 51 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שום, חומץ בלסמי, טרגון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלוי עם דומדמניות שחורות ורוטב סלק, שרימפס מוקפץ עם רוטב חומץ בלסמי חמאתי, ו חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי.
הוראות
ממיסים את החמאה עם השום במחבת גדולה על אש נמוכה. לאפשר בועה לאט במשך כ 10 דקות כדי להחדיר את השום לתוך החמאה, ולאחר מכן להסיר שום ושמורה.
הגבר את החום לגובה בינוני. כאשר חם, חום את שכווי עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד; ואז להפריש.
יוצקים את השרי למחבת ולאפשר להתבשל במשך 20 שניות. מערבבים את ציר העוף, טרגון, וריבת אפרסק; להחזיר לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי, ומבשלים, מכוסה במשך 2 דקות. להחזיר את הדווי למחבת, ומבשלים עד מבושל לחלוטין, 3 עד 5 דקות.