אספרגוס פריך של פטרישיה ולס וסלט אפונה שלג יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון שלם 30 יש 108 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אספרגוס סגול, מלח ים גס, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלטים רציניים: סלט תפוחי אדמה חם של פטרישיה ולס עם צלפים , בצל ירוק & מנטה, סלט קוב של פטרישיה ולס: קרחון, עגבניות, אבוקדו, בייקון, וגבינה כחולה, ו קרפצ'יו זוקיני של פטרישיה וולס עם אבוקדו, פיסטוקים, ושמן פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את האספרגוס במחבת גדולה, מוסיפים את המים, טפטוף עם השמן, ומתבלים במלח. הביאו לרתיחה תוססת מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת עם מכסה הידוק, ומבשלים עד האספרגוס הוא רק סכין מכרז, על 5 עד 6 דקות. באמצעות מלקחיים, להסיר את האספרגוס ללוח חיתוך ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.בינתיים, מניחים את הפנצ ' טה במחבת בינונית על אש בינונית. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת