שלום גלידה הוואי
שלום הוואי גלידה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1174 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב קוקוס, קלוי, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת לימון שמנת.
הוראות
במחבת 2-3 ליטר, לשלב סוכר, חצי וחצי, וחלב קוקוס. מערבבים מעל חום גבוה עד בועות טופס בקצה פאן (רותח, על 180), 5 עד 8 דקות.
בקערה קטנה, מקציפים ביצים כדי להתמזג. לאחר מכן לטאטא על 1/2 כוס של תערובת קרם חם לתוך ביצים. החזר תערובת ביצה למחבת ומערבבים על חום בינוני-נמוך עם מגרדת מרית גמישה, גירוד תחתית מחבת וצדדים ביסודיות אפילו לבישול, עד פודינג מעילים עבה כף מתכת (כ 190), 8 עד 10 דקות.
בבת אחת, מחבת קן במי קרח ומערבבים פודינג לעתים קרובות עד התערובת קרה, 10 עד 15 דקות.
יוצקים פודינג קר דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז לשפוך תערובת לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר), או זן ישירות לתוך היוצר; להשליך שאריות. להקפיא על פי הוראות היצרן.
כמו גלידה מתערבבת, מערבבים קוקוס במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד קלוי, כ 4 דקות.
כאשר גלידה היא כמעט מוצק מספיק כדי לגרוף, להוסיף אגוזי קוקוס מקדמיה. המשיכו לקפוא עד שהתערובת תהיה חזקה מספיק כדי לגרוף, קשה לסובב את dasher, או שהמכונה מפסיקה.
לשרת בשקט קפוא, או להקפיא אטום (ראה להלן).
כדי לקבל קינוחים קפואים מספיק קשה כדי לגרוף על קונוס, או לאחסן אותם, להעביר כאשר קפוא מיכל אטום ולשים במקפיא לפחות 3 שעות או עד 1 שבוע.
אם הקפאה עם קרח ומלח, להשאיר את הקינוח הקפוא בקרח ומלח עד 3 שעות.
לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מגישים קינוחים קפואים תוך שבוע. בעמידה ארוכה יותר, גבישי קרח מתפתחים.