קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות63
מגזין

שלום גלידה הוואי

שלום גלידה הוואי
שלום הוואי גלידה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1174 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב קוקוס, קלוי, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת לימון שמנת.

הוראות

1
במחבת 2-3 ליטר, לשלב סוכר, חצי וחצי, וחלב קוקוס. מערבבים מעל חום גבוה עד בועות טופס בקצה פאן (רותח, על 180), 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
בקערה קטנה, מקציפים ביצים כדי להתמזג. לאחר מכן לטאטא על 1/2 כוס של תערובת קרם חם לתוך ביצים. החזר תערובת ביצה למחבת ומערבבים על חום בינוני-נמוך עם מגרדת מרית גמישה, גירוד תחתית מחבת וצדדים ביסודיות אפילו לבישול, עד פודינג מעילים עבה כף מתכת (כ 190), 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
3
תוסיף וניל לרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
בבת אחת, מחבת קן במי קרח ומערבבים פודינג לעתים קרובות עד התערובת קרה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
יוצקים פודינג קר דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז לשפוך תערובת לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר), או זן ישירות לתוך היוצר; להשליך שאריות. להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כמו גלידה מתערבבת, מערבבים קוקוס במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד קלוי, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
יוצקים מחבת ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
כאשר גלידה היא כמעט מוצק מספיק כדי לגרוף, להוסיף אגוזי קוקוס מקדמיה. המשיכו לקפוא עד שהתערובת תהיה חזקה מספיק כדי לגרוף, קשה לסובב את dasher, או שהמכונה מפסיקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
לשרת בשקט קפוא, או להקפיא אטום (ראה להלן).
1
כדי לקבל קינוחים קפואים מספיק קשה כדי לגרוף על קונוס, או לאחסן אותם, להעביר כאשר קפוא מיכל אטום ולשים במקפיא לפחות 3 שעות או עד 1 שבוע.
2
אם הקפאה עם קרח ומלח, להשאיר את הקינוח הקפוא בקרח ומלח עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מגישים קינוחים קפואים תוך שבוע. בעמידה ארוכה יותר, גבישי קרח מתפתחים.