שלוש דרך פסטה שום עם שעועית ופלפלים
גשו לסופר וקנו שמן זית, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטה שום פרמזן עם עוף ופלפלים קלויים, שעועית ממולאת פלפלים בתוספת מנה בצד של כרובית ושעועית מחרוזת עם רוטב לימון-חמאה-שום, ו מחבת פסטה שום לימון עם שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
שמור 6 שיני שום גדולות. שים שיני הנותרים 2 כוסות מים קרים, ואז מבשלים בסיר קטן, מכוסה, עד השום הוא רך מאוד, על 30 דקות. שמור 1/2 כוס שום בישול נוזלי, ואז לנקז שום מסננת.
פירה מבושל שום עם נוזל בישול שמור ומלח 1 כפית בבלנדר עד חלקה.
בעוד שום מבשלים, פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה, מפנה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 10 עד 12 דקות (או פלפלים צלויים על מחבת broiler על 5 סנטימטרים מהחום, מפנה מדי פעם, על 15 דקות).
להעביר לקערה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ואז לתת לעמוד 20 דקות. לקלף פלפלים, השלכת גבעולים וזרעים, וחותכים לחתיכות 3/4 אינץ'.
Mince 2 שיני שום שמורות עם טימין ומלח כפית שנותר באמצעות סכין גדולה.
מעבירים יחד עם תרד לקערת הגשה גדולה.
לבשל פסטה בסיר גדול של wateruntil מלוח רותח אל dente.
קוצצים דק הנותרים 4 שיני שום ומבשלים בשמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד הזהב חיוור, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים פלפלים ומבשלים, ערבוב, 3 דקות.
מוסיפים שעועית ו purée שום למחבת ולהביא לרתוח על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל.
שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה.
מוסיפים פסטה, רוטב, חומץ וגבינה לתרד ושום בקערה הגשה וזורקים לשלב. (
הוסף חלק ממי בישול שמורים אם התערובת יבשה.)
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "
כל מנה מכילה כ 311 קלוריות ו 5 גרם שומן.
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "